Termeni si conditii

Prezentul site www.realitatevirtuala.com este detinut de catre o persoana fizica denumita in continuare “proprietar” sau “detinator”.
Prin continut se intelege: texte, poze, video, audio si orice alt tip de atasament.

– Prezentul site web cat si continutul reprezinta proprietatea detinatorului.
– Reproducerea partiala a continutului se accepta doar sub forma de citat si link catre sursa, vizibil, imediat sub citat sau in pagina in care citatul este prezent.
– Reproducerea integrala a continutului este interzisa.
– Prezentul site este unul de informare si publicitate.
– Accesarea prezentului site se face pe asumarea raspunderii personale a fiecarui utilizator/vizitator. Nici site-ul si nici proprietarul nu isi asuma nici un fel de responsabilitate si nu pot fi trasi la raspundere, in nici un fel, de catre nimeni, pentru eventuale evenimente de care utilizatorii/vizitatorii si/sau dispozitivele acestora pot suferi in timpul navigarii pe prezentul site, ulterior sau anterior.
– Ne rezervam dreptul de a modifica/sterge/adauga partial/integral continutul prezentului site si/sau siteul/domeniul in intregimea sa.
– Ne rezervam dreptul a de restrictiona selectiv sau pentru toata lumea accesul partial sau integral al prezentului site.
– Unele imagini sau clipuri, prezentate in continutul prezentului site, sunt preluate de pe Internet, in cele mai multe cazuri declaram sursa atat timp cat este disponibila. In cazul in care sunteti proprietarul/detineti drepturi de copyright asupra unui astfel de material, va rugam sa ne contactati pentru a face demonstrat dreptul de proprietate, iar noi vom actiona in consecinta prin eliminarea respectivului continut, daca e cazul.
– Toate comentariile sunt moderate manual, prin urmare pot aparea intarizeri la aparitia lor pe site.
– Unele comentarii pot fi refuzate si sa nu apara pe site atat timp cat sunt considerate neavenite sau intra sub incidenta legilor din Romania sau a bunului simt.
– Termenii si conditiile de utilizare a site-ului www.realitatevirtuala.com, prezentate in aceasta pagina, pot fi oricand modificate/sterge/adaugate altele noi fara nici o avertizare in prealabil. Prin urmare, cade in atentia utilizatorilor/vizitatorilor acestui site sa fie la curent cu acestea.